Kreativne radionice

Kreativne radionice se održavaju tokom radnih dana i vikendom. Radionice su tematske. Obaveštenja o terminima i ceni radionica pratite na našoj Facebook i Instagram stranici.


Evo nekoliko radionica, koje smo do sada održali.

Dan pčela

Međunarodni praznik Dan pčela obeležava se širom sveta 20. maja. Praznik smo proslavili i u Brdu zabave, na kreativnoj radionici posvećenoj pčelama. Naši mališani su sa učiteljicom Ružicom naučili kako pčele komuniciraju, kako se pravi med, kako su uređena pčelinja društva i zašto je pčela jedna od najvrednijih i najkorisnijih životinja u prirodi.

Dan pingvina

Da li ste znali da je 25.april Svetski dan pingvina? Mi smo tog dana u Brdu Zabave naučili mnogo o ovim zanimljivim životinjama - gde žive, kako se hrane, kako roditelji brinu o svojim mladuncima, ko su im prirodni neprijatelji i još mnogo toga.

Dan planete Zemlje

Praznik posvećen našoj planeti Zemlji obeležava se 22. aprila. Tim povodom u našoj igraonici Brdo zabave organizovali smo kreativnu radionicu, gde smo mališane edukovali o tome zašto je važno da čuvamo prirodu i da poštujemo i volimo sve biljke i životinje.

Proslava Vaskrsa

Povodom predstojeće proslave najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, naši mališani su naučili zašto proslavljamo ovaj praznik, koji su verski i narodni običaji u vezi sa Vaskrsom, a potom smo se igrali ukrašavanja vaskršnjih jaja.

Proslava Svetog Save

Školsku slavu Svetog Savu proslavili smo i u našoj igraonici. Podsetili smo se ko je bio Sveti Sava, kada i gde je živeo, kako se izborio za samostalnost Srpske pravoslavne crkve, koje manastire je podigao u Srbiji i po svetu, gradio škole i bolnice i sve ostale bitne događaje iz života ovog velikog srpskog svetitelja. 

Jesenji plodovi

Naši mališani su na kreativnoj radionici naučili koje voće i povrće beremo u jesen i zašto je važno da se hranimo zdravo. Saznali smo da prirodni plodovi nisu samo zdravi, već da uz malo kreativnosti postaju i lepe i zanimljive igračke. 

Gde se nalazimo?

Adresa

Osiječka 4a, Beograd - Banovo brdo

Telefoni

Email